Pāriet uz galveno saturu
ItalijasLabumi
  • Filozofija
  • Produkti
  • Piegāde/Apmaksa
  • Kontakti
  • Saņemt jaunumus

Cous-cous ar tunci un cukini

8. augusts, 2016 pl. 11:46, Nav komentāru
Sastāvdaļas 1 personai:
  • 100 g cous-cous
  • 100 ml dārzeņu buljona (mūsu klāstā "Zupas piedeva")
  • 1 mazs cukini
  • 1/2 burciņa tunča (mūsu klāstā "Tuncis eļļā")
  • 1 tējkarote olīveļļas (mūsu klāstā plašs piedāvājums)
  • nedaudz sviesta
  • 3 - 4 ķiršu tomāti
  • sasmalcināts baziliks
  • sāls (ja nepieciešams)
  • 1 zariņš piparmētras (vai baziliks) dekorēšanai
 

Sagriež cukini 3 cm strēmelēs, tad mazākos gabalos. Apcep uz pannas nelielā olīveļļas daudzumā, līdz tiem parādās gaiši brūngana garoziņa. 

Gatavo kuskusu – karstā buljonā ļauj uzbriest kuskusam dažas minūtes, tad pievieno mazliet sviesta. Samaisa ar dakšiņu tā, lai graudi atdalās, pievieno tunci un uz pusēm sagrieztus tomātus. Visu beigās samaisa ar apceptiem cukini.

Pievieno sasmalcinātu baziliku.

Labu apetīti!

Nav komentāru

Komentēt







Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Itālijas labumi © 2016-2024