Spageti ligzdiņas
22. janvāris, 2017 pl. 17:59,
Nav komentāru
Pannā ieber puspaciņu Itālijas garšvielu Puttanesca (ar olīvām un kaperiem) vai Aglio Olio Peperoncino (pikantais variants). Garšvielas lēni apcep olīveļļā, pievienojot nedaudz ūdeni, var pievienot nedaudz tomātu mērci. Spageti liek vārošā sālsūdenī un novāra "al dente" - minūti mazāk nekā rakstīts uz paciņas, nokāš, liek uz pannas karstajā garšvielu maisījumā un ar dakšu veido "ligzdiņas". Ligzdiņas vidū liek svaigā siera piku, var pārbērt piparus, uzrīvēt cieto parmezāna sieru, grezno ar baziliku un/vai tomātu. Pasniedz uzreiz vai labāk - 5minūtes paturētu karstā cepeškrāsnī. Labu apetīti! | ![]() |