Pāriet uz galveno saturu
ItalijasLabumi
  • Filozofija
  • Produkti
  • Piegāde/Apmaksa
  • Kontakti
  • Saņemt jaunumus

Vakariņās burrata

27. novembris, 2016 pl. 17:59, Nav komentāru

Viens no lieliskākajiem veidiem, kā baudīt burratu.

Olīveļļā apcep 3 ķiploku daiviņas sagrieztas šķēlītēs, pievieno uz pusēm pārgrieztus mazos ķirštomātus, pasutina apm. 10min. līdz tomāti pašķīst. Pievieno sāli, piparus pēc vajadzības.

Šķīvī liek rukolas lapas (var aizvietot arī ar spinātu lapiņām), virsū liek burratu, pārlej ar silto mērci, uzlej pilīti svaigas olīveļļas un balsamico krēmu. Grezno ar bazilika lapiņu un pasniedz kopā ar grauzdētām maizītēm!
Lai labi garšo!




Nav komentāru

Komentēt







Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Log in




Forgot password?
Create account
Login to existing account
My orders
My reviews
My details
Log out
Itālijas labumi © 2016-2024