Pāriet uz galveno saturu
ItalijasLabumi
  • Filozofija
  • Produkti
  • Piegāde/Apmaksa
  • Kontakti
  • Saņemt jaunumus

Baklažānu sacepums neapoliešu stilā

12. maijs, 2016 pl. 14:35, Nav komentāru
Veģetārs baklažānu sacepums, ko novērtējuši arī visi gaļēdāji. Recepte no mūsu draugu neapoliešu ģimenes.
Baklažānus sagriež gareniski plānās šķēlēs, apcep olīveļļā un kārtīgi nosusina.
Pagatavo tomātu mērci: olīveļļā apcep sakapātu ķiploku un sīpolu, pievieno gabaliņos sagrieztus svaigus vai konservētus tomātus, sāli, baziliku un vismaz pusstundu vāra uz lēnas uguns, līdz mērce sabiezē.
Cepešpannā liek vairākām kārtām: baklažānus, tomātu mērci, gabaliņos sagrieztu mocarellu, rīvētu parmezāna sieru. Liek karstā cepeškrāsnī uz aptuveni 20 minūtēm. Ļauj sieram izkust un virsū izveidot nedaudz kraukšķīgu garoziņu.
Šādu pašu sacepumu var gatavot ar cukīni.
 



Nav komentāru

Komentēt







Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Log in




Forgot password?
Create account
Login to existing account
My orders
My reviews
My details
Log out
Itālijas labumi © 2016-2024